De Chihuaha Buttercup die zelf haar eigen puppy kwijtgeraakt was heeft de zorg voor negen kittens op zich genomen. Het baasje van Buttercup, Lisa Scribner, is een dierenartsassistene en kreeg een telefoontje dat er vijf kittens binnengebracht waren in het dierenziekenhuis waar ze werkt. Buttercup dacht geen moment na en nam direct de zorg voor de beestjes op zich die compleet uitgehongerd waren.

Haar baasje begon zich al zorgen te maken hoe het met Buttercup zou gaan als de kittens bij haar weggehaald zouden worden om naar hun nieuwe baasjes te worden gebracht. Maar er diende zich al direct vier nieuwe kandidaten aan waar voor gezorgd moest worden. Er was een poes binnengebracht die stervende was, de dierenarts had een keizersnee uitgevoerd om de jonkies te redden. Die werden vervolgens weer bij Buttercup ondergebracht die nog genoeg melk had om ze te voeden.

De chihuaha is erg beschermend en houdt de kittens goed schoon. Normaal houden katten en honden niet al teveel van elkaar maar daar is in dit geval niet veel van te merken. Klik hier voor de foto’s en video van Buttercup met haar katjes.

Pin It on Pinterest

Share This