Trimsalon Agouti

De hondentrimsalon van Purmerend en verre omstreken
Trimsalon Agouti uit Purmerend heeft, nadat we zijn verhuisd naar een nieuw pand, nog meer mogelijkheden gekregen om uw hond of kat professioneel te knippen. Er werken meerdere trimsters die alle aandacht aan uw hond geven en er voor zorgen dat de hond weer lekker in zijn vel “haren” zit en mooi getrimd is.

De Trimsalon

In de Trimsalon is een grote wasbak aanwezig en een speciale droogkast voor de honden waar ze rustig kunnen opdrogen van hun grondige wasbeurt. Er zijn meerdere kniptafels waar de honden professioneel getrimd worden als ze de wasbeurt achter de rug hebben.

De eigenaresse, Marieke Hollander, is al vele jaren actief als trimster en heeft met haar honden meerdere prijzen gewonnen op nationale en internationale trimwedstrijden. Zelfs voor een schaap draait ze haar handen niet om, een foto die het erg goed doet op internet. Alles draait om honden in de Trimsalon en de trimsters volgen diverse opleidingen om hun kniptalenten op peil te houden en specifiek met bepaalde rassen om te kunnen gaan.

Na onder andere meerdere vragen en opmerkingen vanuit de klantenkring over de mogelijkheden, zijn er naast de trimsalon twee andere initiatieven opgestart, een uitlaatservice en een hondenschool. De trainers en begeleiders hebben onder andere hun opleiding gehad bij de hondenschool van Martin Gaus en zijn, evenals de trimsters, voortdurend bezig om hun kennis uit te breiden.

Met een aantal honden van Trimsalon Agouti wordt op hoog niveau, Nederlandse en Europese kampioenschappen, meegedaan aan Agility (hondenbehendigheid). Met een aantal andere honden wordt druk getraind op speuren.

U kunt er dus zeker van zijn dat uw hond professioneel wordt opgevangen in de trimsalon en hem of haar als “nieuw” weer kunt ophalen na het trimmen.

Vragen of informatie

Mocht u meer willen weten over de hondenschool, dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen of even bellen met:

mobiel: 06-23442533

    Trimsalon AgoutiHondenschool AgoutiUitlaatservice Agouti

    Pin It on Pinterest

    Share This