Afgelopen vrijdag werden er bij een dierenwinkel in Atlanta, Florida, drie puppy’s gestolen met een totale waarde van 4600 dollar. De twee dieven werden al snel getraceerd aan de hand van het registratienummer van de vrachtauto waarmee de dieven gevlucht waren. De twee onverlaten waren gearresteerd maar de politie was net te laat, één van de dieven had de puppy’s al losgelaten in een woonbuurt.

Dat was het moment dat de 11-jarige Aysia Montero-Ciliberti samen met haar twee zusters in actie kwam. Ze zag de hondjes rondlopen en met z’n drieën wisten ze de beestjes te vangen. De familie was net bezig flyers te maken om aan te geven dat ze de honden gevonden hadden toen de politie bij ze langs kwam. Een dierenarts controleerde de beestjes die verder helemaal gezond waren.

Dit is nog niet het einde van het verhaal omdat niet veel later iemand van de dierenwinkel voor de deur stond met één van de puppy’s voor de zusjes. Voor de 11-jarige Brittany kwam het likkende beestje als een geschenk uit de hemel. Ze heeft een aantal hersentumoren en het beestje zorgt weer voor een glimlach op haar gezicht.

Door de kosten van de behandelingen heeft het gezin hun huis moeten verkopen en wonen ze nu met z’n allen bij de zus van Tracy, de moeder. Ze hadden eerder een mond maar moesten die wegdoen vanwege de te hoge kosten. Het puppy krijgt nu dezelfde naam als hun oude hond, Honey.

Hier zijn de foto’s van de puppy’s te vinden.

Pin It on Pinterest

Share This