Sam, een Golden Retriever van zes maanden oud, blijkt graag spullen in te slikken. Tijdens een spoedoperatie door dierenartsen in Schotland werd niet alleen een GSM gevonden maar ook een Playmobil poppetje. Volgens dokter Helen Sutton van het Broadleys Veterinary Hospital in Stirling heeft de spoedoperatie het leven gered van Sam.

De Golden Retriever werd begin vorige week door Paula Connelly naar de dierenarts gebracht omdat hij veel moest braken. Er werden röntgenfoto’s genomen en daar was niets vreemds aan te zien. Vorige week donderdag stond mevr. Connelly weer voor de deur want Sam was nog steeds aan het kotsen.

De dierenarts besloot tot de operatie waarbij de mobiele telefoon en het Playmobil poppetje tevoorschijn kwamen. De telefoon is overigens niet meer te gebruiken omdat deze is aangetast door de zuren van Sam’s maag.

De operatie en alle commotie hield Sam echter niet tegen om gewoon weer een onderbroek in te slikken. Gelukkig kotste hij deze weer uit. Paula Connelly wil nu met haar Golden Retriever pup naar een dierenpsycholoog om hem het doorslikken van spullen af te leren.

Pin It on Pinterest

Share This