Werkwijze

We beginnen met een intake gesprek bij u thuis zodat we kennis kunnen maken en om een eerste indruk te krijgen van de hond. Wij proberen uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en zullen met uw hond een korte wandeling maken. Uiteraard is dit gesprek geheel vrijblijvend.

Inschrijven

Als Hus Purmerend van mening is dat uw hond mee kan. vullen we een inschrijfformulier in met zoveel mogelijk gegevens van u en de hond. Dit is het moment dat er besproken wordt op welke dagen u de hond mee wil laten gaan. Daarna tekent u de overeenkomst en het sleutelcontract. U dient W.A. verzekerd te zijn met inbegrip van uw hond.

Spelen

De hond wordt bij u thuis opgehaald met een daarvoor speciaal ingerichte bus. De bus wordt wekelijks schoongemaakt en ontsmet. Tevens is er een brandblusser en EHBO-doos in de bus aanwezig. Na alle honden opgehaald te hebben rijden we naar ons uitlaatterrein waar de honden minimaal 3 kwartier kunnen rennen en spelen. Het is niet ondenkbaar dat de honden vies zullen worden tijdens de wandeling, ik zal dan ook mijn best doen de hond zo schoon en droog mogelijk weer bij u thuis af te leveren.

Wanneer er een handdoek bij u thuis klaar ligt wordt dit natuurlijk erg op prijs gesteld.

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This