Een volwassen poema heeft zich door drie chihuaha’s die zich de longen uit hun lijf aan het blaffen waren vast laten houden in een garage.


Eerst dacht hij waarschijnlijk nog een aardig tussendoortje te hebben aan de kleine hondjes maar ze bleken waarschijnlijk toch meer geluid te maken dan hij gedacht had. Hij bleef in de garage terwijl de hondjes buiten bleven bleven tot hun baasje Ana Lee Spray, die zaterdagochtend wakker was geworden van het geblaf, kwam kijken wat er aan de hand was. Door het raam van de slaapkamer van haar dochter dat uitkeek op de garage kon ze zien wat er aan de hand was en zag ze de poema in een hoekje van de garage en haar drie chihuaha’s voor de garage. Ze belde de politie die na 45 minuten aankwam en eerst niet wilde geloven dat de drie hondjes blaffende hondjes een bergleeuw op afstand hielden totdat ze zelf een kijkje namen in de garage.

Via de radio lieten ze aan de centrale weten dat er een poema zat en dat die niet blij was om de politieagenten te zien. De agenten raakten de poema met een verdovingsgeweer waarna het beest op vlucht schoot. De politieagenten volgden het beest waarna de eigenaresse nog een schot hoorde. Ze wist niet of het van het verdovingsgeweer was of een echt geweer. Naderhand bleek dat de poema doodgeschoten was. Liever hadden de agenten gehad dat ze het beest weer terug in het wild hadden kunnen zetten. (KTLA)

Pin It on Pinterest

Share This