In mei werden opnamen gemaakt voor het programma Hoe?zo! van Teleac gepresenteerd door Bart Peters. Marieke Hollander van Trimsalon Agouti in Purmerend samen met Yvonne Iedema van de Poedelclub Nederland en hun poedels gingen hier naar toe voor een spectaculair item. Hoe?zo! is een populaire wetenschappelijk kennisquiz waarin elke week twee bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan. Het leuke aan het programma is dat de wetenschappelijke feiten in het programma ook daadwerkelijk getoond worden.

Dit gebeurt door middel van spectaculaire experimenten en acts. De gasten moeten hierover vragen beantwoorden. Er zijn gerenommeerde wetenschappers beschikbaar om een toegankelijke wetenschappelijke verklaring te geven.

Marieke en haar poedels die ze op wedstrijdniveau geknipt had en er dus op en top uitzagen werden met veel show onthaald voor een biologievraag over poedels. Rode loper, fotografen, veel show en spektakel. Een beetje bekende Nederlander zal er jaloers naar zitten kijken. De opnames waren afgelopen donderdag tussen 16:-00 – 23:00 uur. De aflevering zal donderdag 14 augustus om 20:30 te zien zijn op Nederland 1.

Pin It on Pinterest

Share This