Gedragsbegeleiding bij “probleem” gedag

Wanneer u het gedrag van uw hond als probleem ervaart, kan gedragsbegeleiding vaak een oplossing bieden. Gedragsproblemen van de hond, ontstaan vaak door de manier waarop wij met onze hond omgaan. In veel gevallen is het de interactie tussen eigenaar/gezin en hond die voor conflicten zorgt en hebben ook vaak met het ontstaan van het “probleem”gedrag te maken.

Ervaring en reactie

De ervaring die de hond in zijn leven opgedaan heeft, in combinatie met de reactie van de eigenaar heeft er voor gezorgd dat het gedrag eruit ziet zoals het er nu uitziet. Ik leer u kijken naar uw hond. Er is uitleg over de taal van de hond en hoe de hond naar zaken kijkt. Wanneer er begrip is voor het waarom en waarvoor, dan is het vaak veel gemakkelijker om de juiste keuze te maken.

Samenspel

Wanneer we het samenspel tussen beide partijen veranderen, veranderd ook de houding van de hond. We gaan samen op zoek naar de balans van wat mag, wat kan en wat moet. Wanneer we deze balans gevonden hebben, zullen jullie samen de tijd van je leven hebben.

Kosten:

De kosten van de privéles: € 25,00 (half uur).

Privé-les, aan huis: € 30,- per half uur en een kilometer vergoeding van € 0,30 per gereden kilometer plus eventuele parkeerkosten.

LET OP !!! Voor een gemaakte afspraak wordt er tijd voor u gereserveerd. De afspraak kan tot 24 uur voor de afspraak worden afgezegd. Is dat niet het geval dan worden de kosten voor de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Extra

Als Hondenschool Agouti u niet kan helpen, dan zal u altijd worden door verwezen naar een door de Alpha erkende “kynologisch gedragstherapeut.

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This