Training en begeleiding op maat, privelessen

Als u liever niet in groepsverband wilt lessen of wanneer de uren van de groepscursussen u niet goed uitkomen, kunnen privélessen de oplossing zijn. Wellicht wilt u werken aan een specifieke oefening, of u zit met een bepaald probleem of een probleemgedrag, dan is de privéles een uitkomst.

Voordelen:

 • Individuele, onverdeelde aandacht voor u en uw hond.
 • De lessen vinden plaats op het door u gewenste tijdstip.
 • De invulling van de lessen wordt in samenspraak  met u bepaald.
 • Er wordt gewerkt aan datgene wat voor u het meest van belang is, dus er kan van het lesmateriaal afgeweken worden.
 • U kunt aangeven wat u graag wilt dat u hond leert en wat u belangrijk vindt dat de hond moet kunnen.

Daarnaast is de training intensiever, zodat er minder lessen nodig zijn om hetzelfde niveau te bereiken als met een cursus in groepsverband  wordt behaald.
Het tijdstip van de les wordt aan uw wensen aangepast, u zit dus niet vast aan een bepaalde dag en tijdstip.

De privéles duurt 30 minuten. Dit lijkt kort, maar de ervaring leert dat dit meer dan lang genoeg is, omdat de training intensiever is. Er wordt veel informatie gegeven die verwerkingstijd nodig heeft. Ook kan de hond niet veel langer de concentratie vast houden.
Kosten:

Privéles: € 25,00 (half uur).

privé-les, aan huis: € 30,- per half uur en een kilometer vergoeding van € 0,30 per gereden kilometer plus eventuele parkeerkosten.

1 Reactie

 1. Danielle Janssen

  Beste meneer Agouti,

  Wij hebben recent 2 honden geadopteerd uit respectievelijk Spanje en Cypres. Met beide zijn we op cursus gewees maar tot op heden hebben wij niet het gewenste resultaat bereikt. Voor ons is het vooral belangrijk dat ze netjes aan de lijn leren lopen en dat we ze los kunnen laten, wanneer we in een gebied zijn waar dat kan.
  Via een dame die we tegenkwamen bij het uitlaten van de honden kregen we uw naam en ik zou graag wat meer informatie willen. Het gaat om een hond van 3 (kruising chowchow//herder?) en een van 8 maanden (we vermoeden kruising pointer). Alvast bedankt voor uw reactie.

  Mvg,
  Danielle Janssen

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This