De workshop steppen begon om 10.30 uur, de steps werden uitgestald door de eigenaar Edwin. Hij gaf de eerste groep uitleg over de verschillende steps. We moesten eerst oefenen zonder hond. Ik had de step uitgekozen  die hij het eerste gemaakt heeft. Zo kon ik voelen of de nieuwere produkties beter zijn.Dit was zeker het geval, ik had de nieuwste versie, en was er niet meer vanaf te slaan.De step zou ook met 4 honden handig zijn, alleen in de eerste instantie vond ik dat niet. De honden moeten eraan wennen, en de ene hond moet weer aan een langere lijn dan de andere.Met twee honden gaat het zeker prima, dus mijn Duitse Herder en een van mijn poedels moesten eraan geloven. Met deze twee ging het prima.Na anderhalf uur en de nodige foto’s ben ik eindelijk van de step afgekomen, wat een fijne manier voor conditietraining voor zowel mens als dier.Een echte aanrader! Zie ook de website van Dogatti

Groetjes Marieke, en met dank aan het Dogatti Team.


Pin It on Pinterest

Share This